You can help yourself and your loved ones -- and help The Truth About Cancer's mission in the process by ordering the COMPLETE RECORDINGS of this event today with our 60% OFF Early Bird Special. -- CLICK HERE to save 60% off the regular price.

Live Chat • Main Room

TTAC [LIVE] 2021 Schedule

X

  • 8:30 AM Central

    Room 1
    Opening Ceremony: Ty & Charlene Bollinger

  • 8:50 AM Central

    Room 1
    Opening Keynote: Ty & Charlene Bollinger

  • 9:20 AM Central

    Room 1
    KEYNOTE: John & Alicia Schneider: Our Personal Cancer Journey (40 minutes)

  • BREAK

    10:00 AM Central

    Break (20 minutes)

  • SESSIONS

    10:20 AM Central

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Room 1 - Unmasking Fear, Breathing Bravery - Leigh-Allyn Baker
    • 2 Room 2 - Cultivating Supernatural Health through Autonomic Nervous System Optimization - Dr. Terry Harmon
    • 3 Room 3 - Keeping Tennessee and America Free - Senator Mark Pody & Jim Moody
  • BREAK

    11 AM

    Break (20 minutes)

  • SESSIONS

    11:20 AM Central

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Room 1 - How to defeat censorship - Zach Vorhies
    • 2 Room 2 - Turn Your Body into a Fortress Against Cancer and Infections - Dr. Patrick Quillin
    • 3 Room 3 - The Healing Powers of Juicing and Detoxing - Cherie Calbom
  • LUNCH

    NOON

    Lunch (90 minutes)

  • 1:30 PM Central

    Room 1
    Mike Adams (Remote): TITLE TBD (15 minutes)

  • 1:45 PM Central

    Room 1
    Scott McKay: Get in the Fight (15 minutes)

  • 2:00 PM Central

    Room 1
    KEYNOTE: Ed Group: The Golden Therapy for Health and Freedom! Eliminate FEAR forever! (45 minutes)

  • BREAK

    2:45 PM Central

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    3 PM Central

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Room 1 - Censorship in the media and the health care industry - Mike Smith
    • 2 Room 2 - The Importance of Real Science - Lori Gregory
    • 2 Room 3 - God’s Perfect Design - Your Immune System and Plants - Dr. Daniel Nuzum
  • BREAK

    3:40 PM Central

    Break (20 minutes)

  • SESSIONS

    4:00 PM Central

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Room 1 - Living CLEAN in a DIRTY World - Lisa Hill
    • 2 Room 2 - No Speaker
    • 3 Room 3 - The Vaxxed vs Unvaxxed data - Dr. Paul’s story & study - Dr. Paul Thomas MD
  • BREAK

    4:40 PM Central

    Break (20 minutes)

  • 5:00 PM Central

    Room 1
    KEYNOTE: Leila Centner: Putting Kids First (30 minutes)

  • 5:30 PM Central

    Room 1
    VIDEO: Dr. Andrew Wakefield, MD: The Power of Film (15 minutes)

  • 5:45 PM Central

    Room 1
    KEYNOTE: Billy DeMoss: BioHacking The Nervous System for Increased Expression of Life

  • 8:30 AM Central

    Room 1
    Opening Ceremony: Ty & Charlene Bollinger

  • 8:45 AM Central

    Room 1
    Opening KEYNOTE: David Avocado Wolfe: Detoxification: Charcoal, Internal Cleansing and Fasting for Health and Spiritual Growth (45 minutes)

  • BREAK

    9:30 AM Central

    Break (10 mins)

  • SESSIONS

    9:40 AM Central

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Room 1 - 77 Naturopathic Approaches to Combat Cellular Terrorism - Dr. Thomas Lokensgard
    • 2 Room 2 - Freedom 101 - Mel K, Pastor Artur Pawlowski & Cindy Chafian
    • 3 Room 3 - 8 Ways Gluten and Grains Cause Cancer - Dr. Peter Osborne
  • BREAK

    10:20 AM Central

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    10:35 AM Central

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Room 1 - The Price of Freedom - Angela Stanton King
    • 2 Room 2 - Understanding Vaccines and Vaccine Adverse Events in the COVID-19 Era - Dr. Brian Hooker
    • 3 Room 3 - Nutrify Like Your Life Depends on it! - KC Craichy
  • BREAK

    11:15 AM Central

    Break (15 minutes)

  • ROUND TABLE

    11:30 AM Central

    Room 1
    VACCINE TRUTH EXPERTS PANEL (1 hour 15 minutes)
    Moderator - Robert Scott Bell

  • LUNCH

    12:45 PM Central

    Lunch (1 hour 15 minutes)

  • 2 PM Central

    Room 1
    Entertainers

    Randy Jackson / Irlene Mandrell

  • 2:15 PM Central

    Room 1
    Afternoon KEYNOTE: Dr. Carrie Madej: The Covid 19 Injections - A Gateway to Transhumanism? (45 minutes)

  • BREAK

    3:00 PM Central

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    3:15 PM Central

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Room 1 - Create Option C In The Face Of Medical Tyranny - Lourdes and Chris LaVoy
    • 2 Room 2 - The Tyranny of an Absent Legislature - Gary Humble
    • 3 Room 3 - The Spiritual Ramifications of the COVID Shot - Dr. Sherri Tenpenny
  • BREAK

    3:55 PM Central

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    4:10 PM Central

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Room 1 - The Truth About Non-Toxic VS Toxic Free Skincare - Charlene Bollinger & Lisa Hill
    • 2 Room 2 - Plandemic - Mikki Willis
    • 3 Room 3 - Pandemic Lessons about Genetic Engineering Dangers - Jeffrey Smith
  • BREAK

    4:50 PM Central

    Break (15 minutes)

  • SESSIONS

    5:05 PM Central

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Room 1 - God, Country & You - Pastor Mark Burns & Pastor Ben Graham
    • 2 Room 2 - The Emotional Chemistry of Cancer, Disease and Healing - Dr. Darrell Wolfe
    • 3 Room 3 - The Power of One - Krystal Tini
  • BREAK

    5:45 PM Central

    Break (15 minutes)

  • 6:00 PM Central

    Room 1
    Evening KEYNOTE: Eric Trump: America First (30 minutes)

  • 8:30 AM Central

    Room 1
    Opening Ceremony: Ty & Charlene Bollinger

  • 8:45 AM Central

    Room 1
    Pastor Greg Locke: We Will Not Surrender Through Silence (30 minutes)

  • 9:20 AM Central

    Room 1
    Opening KEYNOTE: Roger Stone: My Journey and How to Save America (40 minutes)

  • 10:00 AM Central

    Room 1
    Freedom Message: Brad Barton God, Country, and Freedom (10 minutes)

  • 10:10 AM Central

    Room 1
    Freedom Message: Karyn Turk Real Americas Voice: Freedom (10 minutes)

  • BREAK

    10:20 AM Central

    Break (10 minutes)

  • ROUND TABLE

    10:30 AM Central

    Room 1
    FREEDOM ROUNDTABLE (1 hour 30 minutes)
    Moderators - Ty & Charlene

  • LUNCH

    NOON

    Lunch (1 hour 15 minutes)

  • 1:15 PM Central

    Room 1
    CHARLíS Raffle & Entertainment

  • 1:30 PM Central

    Room 1
    1st Afternoon KEYNOTE: Alan Keyes: From Wence We Have Fallen (45 minutes)

  • 2:15 PM Central

    Room 1
    2nd Afternoon KEYNOTE: Jordan Rubin: Save The World With Superfoods - A plan to Heal The Planet, Feed The World, Eradicate Disease

  • BREAK

    3:00 PM Central

    Break (20 minutes)

  • SESSIONS

    3:20 PM Central

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Room 1 - The Truth About Freedom - Landon & Robby Starbuck
    • 2 Room 2 - Ending Plague of Corruption - Judy Mikovits
    • 3 Room 3 - How Hydrogen Heals and Protects Us In These Critical Times - Paul Barattiero
  • BREAK

    4:00 PM Central

    Break (20 minutes)

  • SESSIONS

    4:20 PM Central

    Breakout Sessions (40 minutes)

    • 1 Room 1 - How Removing Hidden Infections and Toxic Emotions Can Help Fight Chronic Disease! - Chris Motley
    • 2 Room 2 - Online censorship in 2021: how it affects you and what you can do about it - Erin Elizabeth
    • 3 Room 3 - Calming the Coming Cytokine Storm - Robert Scott Bell
  • BREAK

    5:00 PM Central

    Break (15 minutes)

  • 5:15 PM Central

    Room 1
    Concluding KEYNOTE: Del Bigtree: For This We Were Born! (45 minutes)

  • Closing Ceremony

    6:00 PM Central - 7:00 PM Central

    Room 1
    Closing Ceremony